Kansainvälinen EUROPEN-PEN International

FINPEC on kansainvälisen EUROPEN-PEN Internationalin alaosasto. EUROPEN-PEN International on ei-kaupallinen järjestö, jonka tavoitteena on kouluttaa kansainvälisen kaupankäynnin ja liikeviestinnän osaajia uusinta teknologiaa hyödyntäen. Kaikki harjoitusyritykset rekisteröityvät tähän maailmanlaajuiseen verkostoon, näin ne pääsevät käymään myös kansainvälistä kauppaa.

EUROPEN-PEN International edistää kielitaidon sekä kulttuuristen, kaupallisten ja sosiaalisten taitojen kehittymistä tukemalla vaihto-ohjelmia, kansainvälisiä tapaamisia, seminaareja ja harjoitusyritysten välillä käytävää kansainvälistä kauppaa.

EUROPEN-PEN International tukee ja kehittää ainutlaatuista käytännönläheistä oppimismenetelmää tarjoamalla kansallisten keskustoimistojen kautta harjoitusyrityksille laajan valikoiman kaupallisia palveluja.

EUROPEN-PEN Internationalin toimintaan voi käydä tutustumassa osoitteessa www.penworldwide.org. Harjoitusyritykset saavat mahdolliset tunnukset FINPEC:stä. Sivuilta löytyy mm. tietoa ja lomakkeita kansainvälisestä kaupankäynnistä sekä harjoitusyritysmessuista ympäri maailman.